Menu

Wie ben ik

Mijn naam is Harm Jan. Ik woon in Doesburg aan de IJssel. Sinds 30 jaar fotografeer ik en heb mij als autodidact het vak fotografie eigen gemaakt tot semiprofessioneel niveau. Fotograferen is voor mij: de essentie van een persoon, gebeurtenis of onderwerp op een verantwoorde en artistieke wijze sfeervol in een beeld vangen. Opdrachten gaan altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Opdrachten kunnen zowel digitaal aangeleverd worden, als ook geheel verzorgd gepresenteerd als afdruk.

In mijn fotografie richt ik mij op vier thema’s:

Architectuur- | Landschap- | Natuurfotografie

Architectuur en natuur zijn voor mij altijd zeer aansprekende onderwerpen. Onderwerpen die onder totaal verschillende omstandigheden altijd heel sterk in beeld zijn te vatten. Hierbij staat voor mij het spelen met licht, compositie en opzoeken van de extreme voorop om zodoende tot een ‘andere’ foto te komen.

Portretten

Portretten van volwassenen of kinderen die opgaan in hun werk, hun hobby of in hun sport. Wat is mooier om deze aandacht of concentratie met de juiste essentie op precies het juiste moment vast te leggen. Dit zijn portretten die altijd uiteraard op locatie worden gemaakt en ook niet geregisseerd worden.

Woonhuisverkoop | Binnenhuisfotografie

In opdracht het maken van verkooppresentaties voor woonhuizen. Dit kan met sfeervolle 2D foto’s maar ook met 3D of 360 graden panoramische foto’s. Ook voor bijvoorbeeld autobedrijven maak ik dit soort foto’s van het interieur.

Website content | Bedrijfs- en Productpresentaties

U wilt uw bedrijf of product op een aansprekende manier onder de aandacht brengen? Ook dan kunt u bij mij terecht. Ook voor websites maak ik deze foto’s. Voor verschillende werkgevers en organisaties doe ik dit reeds meer dan twintig jaar.

Nu ook Drone (lucht) fotografie en Panorama (360gr) fotografie !!

Contact

Klik op een van de onderstaande linkjes om contact op te nemen, of om mijn werk op social media te zien.

WWW www.ot10.nl
Email info@ot10.nl
Tel 06 51 49 0000
Pinterest OT10 Fotografie
Facebook OT10 Fotografie
Instagram ot10fotografie

Tarieven

KvK nummer 74317830

Tarieven in overleg